Orhan Özünlü profil resmi
Orhan Özünlü Dr. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 3
3 Yayın
0 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

NUGGET ÜRETİMİNDE FARKLI ORANLARDA BEYAZ ŞERİT PROBLEMLİ TAVUK GÖĞÜS ETİNİN KULLANIMI
Yazarlar: Orhan Özünlü , Fazilet Ceyda Yüksel, Haluk Ergezer
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 55

0

55

İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667257
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2690

0

2690

0

1068

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667257
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2690

3

0

2690

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.