avatar
Ali Yıldırım Doç. Dr. HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 21 TR Dizin Atıf 2
8 Yayın
3 Hakemlik
21 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Karabuğday ununun Fatayer’in (zahter karışımlı börek) kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ali Yıldırım , Zana Karaboğa , Firuze Amasyalı
DOI: 10.29050/harranziraat.1338053
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 349

0

349

0

537

0

351

0

592

0

1061

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1029

0

1029

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2513

0

2513

Farklı Kurutma Teknikleri ve Ön İşlem Uygulamaları ile Kurutulmuş Soğanların Rehidrasyon Kapasitelerinin Artırılması
Yazarlar: Mehmet Karaaslan, Ali Yıldırım , Hasan Vardin
DOI: 10.29050/harranziraat.259111
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4352

0

4352

Yayınlar

1

0

351

1

0

592

6

0

1061

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1029

3

0

1029

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2513

8

0

2513

Farklı Kurutma Teknikleri ve Ön İşlem Uygulamaları ile Kurutulmuş Soğanların Rehidrasyon Kapasitelerinin Artırılması
Yazarlar: Mehmet Karaaslan, Ali Yıldırım , Hasan Vardin
DOI: 10.29050/harranziraat.259111
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4352

2

0

4352

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.