avatar
Abdulkerim Hatipoğlu Doç. Dr. Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayın 12 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 31
12 Yayın
5 Hakemlik
31 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Yayınlar

0

2328

0

1383

0

1644

Diyarbakır'da geleneksel yöntemlerle üretilen örgü peynirlerinde aflatoksin M1 düzeylerinin elisa metodu ile belirlenmesi
Yazarlar: Omer Faruk Yesıl, Abdulkerim Hatıpoglu , Aydin Vural, Mehmet Emin Erkan, Abdunnasir Yıldız
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 282

0

282

Yayınlar

7

0

2328

2

0

628

8

0

1374

1

0

1383

3

0

1644

2

0

627

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.