Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Çankırı Havzası batısında bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki karakteri hakkında mezoskobik ve mikroskopik gözlemler ve bunların bölgesel tektonik modeller üzerine etkisi

Yıl 2006, Cilt: 49 Sayı: 3, 1 - 12, 01.12.2006

Öz

PDF dosyaya bakınız

Kaynakça

  • PDF dosyaya bakınız
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Konular Yer Bilimleri ve Jeoloji Mühendisliği (Diğer)
Bölüm Makaleler - Articles
Yazarlar

Zeynep Önal Bu kişi benim

Veysel Işık Bu kişi benim

Gürol Seyitoğlu

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2006
Gönderilme Tarihi 3 Şubat 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 49 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Önal, Z., Işık, V., & Seyitoğlu, G. (2006). Çankırı Havzası batısında bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki karakteri hakkında mezoskobik ve mikroskopik gözlemler ve bunların bölgesel tektonik modeller üzerine etkisi. Türkiye Jeoloji Bülteni, 49(3), 1-12.
AMA Önal Z, Işık V, Seyitoğlu G. Çankırı Havzası batısında bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki karakteri hakkında mezoskobik ve mikroskopik gözlemler ve bunların bölgesel tektonik modeller üzerine etkisi. Türkiye Jeol. Bült. Aralık 2006;49(3):1-12.
Chicago Önal, Zeynep, Veysel Işık, ve Gürol Seyitoğlu. “Çankırı Havzası batısında Bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki Karakteri hakkında Mezoskobik Ve Mikroskopik gözlemler Ve bunların bölgesel Tektonik Modeller üzerine Etkisi”. Türkiye Jeoloji Bülteni 49, sy. 3 (Aralık 2006): 1-12.
EndNote Önal Z, Işık V, Seyitoğlu G (01 Aralık 2006) Çankırı Havzası batısında bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki karakteri hakkında mezoskobik ve mikroskopik gözlemler ve bunların bölgesel tektonik modeller üzerine etkisi. Türkiye Jeoloji Bülteni 49 3 1–12.
IEEE Z. Önal, V. Işık, ve G. Seyitoğlu, “Çankırı Havzası batısında bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki karakteri hakkında mezoskobik ve mikroskopik gözlemler ve bunların bölgesel tektonik modeller üzerine etkisi”, Türkiye Jeol. Bült., c. 49, sy. 3, ss. 1–12, 2006.
ISNAD Önal, Zeynep vd. “Çankırı Havzası batısında Bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki Karakteri hakkında Mezoskobik Ve Mikroskopik gözlemler Ve bunların bölgesel Tektonik Modeller üzerine Etkisi”. Türkiye Jeoloji Bülteni 49/3 (Aralık 2006), 1-12.
JAMA Önal Z, Işık V, Seyitoğlu G. Çankırı Havzası batısında bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki karakteri hakkında mezoskobik ve mikroskopik gözlemler ve bunların bölgesel tektonik modeller üzerine etkisi. Türkiye Jeol. Bült. 2006;49:1–12.
MLA Önal, Zeynep vd. “Çankırı Havzası batısında Bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki Karakteri hakkında Mezoskobik Ve Mikroskopik gözlemler Ve bunların bölgesel Tektonik Modeller üzerine Etkisi”. Türkiye Jeoloji Bülteni, c. 49, sy. 3, 2006, ss. 1-12.
Vancouver Önal Z, Işık V, Seyitoğlu G. Çankırı Havzası batısında bulunan Koyunbaba fayının Koyunbaba-Hasayaz arasındaki karakteri hakkında mezoskobik ve mikroskopik gözlemler ve bunların bölgesel tektonik modeller üzerine etkisi. Türkiye Jeol. Bült. 2006;49(3):1-12.

Yazım Kuralları / Instructions for Authorshttp://www.jmo.org.tr/yayinlar/tjb_yazim_kurallari.php

Etik Bildirimi ve Telif Hakkı Devir Formu / Ethical Statement and Copyrighy Form https://www.jmo.org.tr/yayinlar/tjb_telif_etik_formlar.php